Spojnice i naletne kočnice za prikolice i karavane

Da li vam je potrebna spojnica ili naletna kočnica za vašu prikolicu? U tom slučaju, vaš odgovor je Valeryd. Mi proizvodimo visoko kvalitetne naletne kočnice i spojnice za prikolicu koje odgovaraju većini karavana i prikolica dostupnih na tržištu. Uz nas na vašoj strani, možete se osećati potpuno bezbedno.

Spojka za prikolicu

U proizvodnom asortimanu kompanije Valeryd takođe ćete pronaći spojnice za prikolice sa kočnicama od 750–3500 kg i prikolice bez kočnica od 750–1200 kg. Ako niste sigurni da li neka spojnica odgovara vašoj prikolici, to može lako da bude rešeno. Samo pretražite našu veb-stranicu.

Naletne kočnice

Ponekad postoje primeri domišljate tehnologije koji mogu da vas zadive, a inercijska kočnica je jedan takav primer. Kočnice ove vrste usporavaju prikolicu uz pomoć njene sopstvene težine. Inercijske kočnice kompanije Valeryd su savršene za prikolice i karavane sa kočionim sistemom od 950 do 3500 kg.

Više informacija:

Naletne kočnica se kači na automobil pomoću kuke. Tehnika ovog dizajna podrazumeva da se kuka nalazi u cevi koja može da se kreće i unapred i unazad, što znači da se prilikom delovanja na kočnice u automobilu naletna kočnica spaja. naletna kočnica i kočnice točkova su spojene putem prenosa sile kočenja. Sila koja se stvara prenosi se iz cevi u naletnoj kočnici na kočnice točkova putem kablova i šipki. Sila koja se stvara u naletnoj kočnici aktivira mehanizam kočenja u kočnicama točkova. Potom nastaje trenje između kočionog doboša koji je prikačen uz točak i kočionih papuča. Ovo trenje dovodi do smanjenja brzine prikolice, a spregnuto vozilo usporava. Domišljato rešenje koje zaista olakšava posao prevoza nečega sa mesta A na mesto B.